Welkom!  
     
 

Bonbons met een vulling van marsepein en zwarte olijven. Sinds mijn bezoek aan Brugge een paar weken geleden kan ik nog aan weinig anders denken. De combinatie klinkt misschien wat eigenaardig maar smaakt, geloof me, verrukkelijk. Gelukkig kan ik me professioneel - met bij gebrek aan beter een Hollandse chocoladereep in mijn hand – toch nog best aardig concentreren. Zo heb ik onlangs met mijn collega’s bij ipv Delft het werk aan de in december te verschijnen boeken Overbruggen en Bridging the Dutch landscape (inderdaad, hetzelfde boek maar in verschillende talen) afgerond. Voor iedereen die geïnteresseerd is in bruggen, ontwerpen of vormgeving kan ik dit boek van harte aanraden. Dat ik de auteur ben beïnvloedt mijn oordeel allerminst. Nou ja, misschien een beetje, maar ik zou zeker even in de boekhandel gaan kijken zo vlak voor de kerst.

Verder werkte ik de afgelopen maanden onder andere aan de website van spiritueel reiki therapeut Wimke Dubero, waarvoor ik de teksten redigeerde, deed ik corrigeerwerk en schreef ik verschillende stukken voor de English Pages van universiteitsblad Delta.

 
 
Life after Pinochet

Life After Delft: No more Suriname food

Dutch Talk

Dutch Talk

Standplaats Sjanghai

 

Meer >>>